Werken aan een nieuw coalitie en gemeentebestuur.

De uitslag van de verkiezingen zijn gepubliceerd, tijd om stappen te zetten naar een coalitieprogramma en nieuw college. De Federatie Dorpslijsten en haar 5 lijsten hebben een flinke groei doorgemaakt qua stemmen en de FD Partij Beneden Leeuwen, ging van 1 naar 3 zetels. Nogmaals proficiat. Door deze uitslag zijn zij aan zet en heeft de VVD ook uitgenodigd.

De uitslag van de verkiezingen zijn gepubliceerd, tijd om stappen te zetten naar een coalitieprogramma en nieuw college.

De Federatie Dorpslijsten en haar 5 lijsten hebben een flinke groei doorgemaakt qua stemmen en de FD Partij Beneden Leeuwen, ging van 1 naar 3 zetels. Door deze uitslag zijn zij aan zet en heeft de VVD ook uitgenodigd.

De oppositie partijen van 2014-2018 hebben stemmen en zetels verloren, de West Maas en Waalse VVD wist zich te handhaven en opnieuw in absolute aantallen te winnen, ook wist onze lijsttrekker  de meeste persoonlijke stemmen binnen te halen. Iets om trots op te zijn en waar waardering uit spreekt.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de FD verder praat met de VVD om tot een coalitieakkoord en een nieuw college te komen. Het persbericht vindt u hier.

Wij houden u op de hoogte.