Bedrijfsbezoek De Rijk kantoor- en schoolshop Beneden Leeuwen

Chris en Marja Kolvenbach zijn 20 jaar actief in het winkelhart van Beneden Leeuwen, de Rijk bestaat dit jaar 50 jaar, weet honderden scholieren naar de 'Back2school party' te trekken en is ook nog eens tweede geworden bij de verkiezing van beste kantoor- en schoolshop van Nederland. Een plek waar de VVD West Maas en Waal wat op kan steken.

De Rijk is al zo’n 50 jaar een begrip in Maas en Waal. Eigenaren Chris en Marja Kolvenbach weten met De Rijk in het winkelhart van Beneden Leeuwen honderden scholieren naar de 'Back2school party' te trekken en hebben recent een knappe tweede plek weten te bemachtigen bij de verkiezing van de beste kantoor- en schoolshop van Nederland. Een plek waar de VVD West Maas en Waal zeker wat op kan steken. 

 

Afgelopen zondagochtend werden we warm welkom geheten. Gezamenlijk werd teruggekeken op 50 jaar activiteiten en ontwikkelingen van De Rijk. Hoe het allemaal begon met Herman de Rijk en zijn drukkerij, tot aan De Rijk in zijn huidige vorm onder leiding van Marja en Chris Kolvenbach. Ook ontwikkelingen van Maas en Waal, en Beneden Leeuwen als winkelgebied in het bijzonder, zijn uitgebreid besproken. Dat is belangrijk om als VVD te weten wat er speelt en ook politiek mede vorm te geven aan een goede ondernemersklimaat en het aantrekkelijk maken/houden van ons winkelgebied.


De drukkerij heeft plaats gemaakt voor een moderne winkel, die ook veel zakelijke klanten weten te vinden. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat u voor speelgoed bij De Rijk terecht kunt? Of hier interactieve workshops kunt volgen in bijv. handlettering? Kortom; De Rijk is een bezoekje meer dan waard!

 


http://derijkkantoorshop.nl/